Onze core-business? Uw randactiviteiten!

 

Service Masters, uw specialist in direct mailing

(Mortsel, Antwerpen)

 
 

Uitgebreid dienstenpakket

Alle randactiviteiten om uw onderneming een echte boost te geven, zijn bij Service Masters in betrouwbare en veilige handen. U kunt bij ons terecht voor:

  • het printen van uw flyers
  • drukwerk voor uw folders
  • het verzendklaar maken van uw mailings
  • de aankoop en het bedrukken van enveloppen
  • het ophalen van drukwerk en het vervoer naar uw klant
  • het afhandelen van bestellingen via uw webshop
  • het verzenden van relatiegeschenken

 

Wij bieden u een ruim gamma aan gespecialiseerde diensten aan en beschikken over meer dan 10 jaar ervaring in de complete ondersteuning van bedrijven. We staan garant voor een uitmuntende service, duidelijke communicatie en succesvolle mailingcampagnes.

 

Direct mailing op maat

Wij zijn dé referentie op het gebied van direct mailing. Wij denken steeds met u mee zodat uw zaak doeltreffend kan groeien en bloeien.

 

Of het nu gaat om een direct marketingcampagne, het versturen van mailings, webshop-handling, event-handling, de verzending van toegangstickets of toegangsbandjes voor uw event; op elke vraag bieden hebben wij een sluitend antwoord!

 

Wij beschikken over de broodnodige expertise om de meest diverse handling-opdrachten tot een goed einde te brengen. Bovendien werken we enkel en alleen met de allerbeste materialen. Kies voor het vakmanschap, de service en de professionaliteit van Service Masters om de groei van uw bedrijf te ondersteunen. Wij werken ook samen met de beste offset-drukkerijen uit de streek.

 

Bent u op zoek naar een partner in de direct mailingsector? Vertrouw dan op onze jarenlange ervaring en neem contact met ons op. Wij zijn actief in Vlaanderen en Brussel.